MIKI ĐURIČIĆ U BESU PORUČIO SUZANI: Najbolje je da prekinemo svaki kontakt (VIDEO)

Suzana Perović i Miki Đuričić su tokom prethodne noći ušli u žestoku raspravu, kada je pčelar prekoreo svoju rijaliti cimerku jer brine samo o sebi i svojim osećanjima, a da nimalo nije njemu naklonjena.

Miki je nekoliko puta priznao da je Suzana njegova simpatija dugi niz godina, a rijaliti ih je sada samo zbližio. Međutim, kako Perovićeva nije spremna da prizna svoja osećanja i da se prema Đuričiću ophodi onako koko on želi, pčelar iz Kupinova je danas zatražio od Suzane da prekinu kontakt.

Naime, Đuričić ima osećaj da ga Suzana izbegava u "Zadruzi" i da ga ne sluša kao što to on čini, pa su ušli u verbalni sukob.

- Ti u sred priče odeš od mene i posle pitaš šta sam rekao. Nisi me slušala. Imam osećaj da me ne poštuješ, da me nikad nisi ni poštovala. Neću da razgovaram sa tobom. Ne treba više da razgovaramo. Preosetljiv sam, smetaju mi sitnice. Te sitnice me dovode do ludila - vikao je Miki besno.

- Nemoj da mi zatvaraš vrata pred nosem. Ti mene maltretiraš. Bezosećajan si, samo misliš na sebe! Nemoj da se dereš na mene. Ja nisam tvoje vlasništvo. Nemoj da me vređaš - rekla je ona.

Nakon ove svađe, Miki je ostao sam, dok je Suzana nakon svađe napustila prostoriju i prošetala se dvorištem.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još