SKANDAL U ZADRUZI: Marija Kulić tukla pijanu Miljanu i vikala na nju!

Marija Kulić je istukla svoju ćerku Miljanu koja se napila na žurki u "Zadruzi 2". Mlađa Nišlijka se "ubila" od alkohola, pa je pravila razne gluposti. Prvo je bacila u bazen verenički prsten koji je dobila od Lazara Čolića Zole, a zatim je skočila u ledenu vodu da ga pronađe.

To je šokiralo njenu majku Mariju koja ju je odvukla u prostoriju u kojoj boravi mali Željko sa dadiljom Klarom i počela da je udara. Iako kamere ne snimaju ovaj deo imanja, Kulićke su bile ozvučene bubicama.

- Da te nisam videla da si izašla napolje, đubre jedno - vikala je Marija koja je sve vreme udarala ćerku. Sa njima je bila i dadilja Klara, koja je pokušala da smiri strasti između majke i ćerke.

- Da li si videla kako me je mama tukla? Sad sam se otreznila, a ona me je bez prestanka udarala - kukala je Miljana.

Ona je bila toliko pijana da je umislila da joj je sin u krevecu, pa je prišla da ga poljubi za laku noć.

- Poljubila je praznu kolevku jer je mislila da je Željko u njoj. Nagnula se nad kolevkom i mislila da je sina poljubila u stomak. Bacila je Zolin prsten u bazen, a onda skočila da ga izvadi - pričala je Klara Mariji, koja je načisto poludela i počela ćerku da naziva svakakvim imenima.

- Od sutra ideš gde te ja vodim za ruku kao idiota, jer si nesposobna da samostalno funkcionišeš. Đubre jedno pokvareno, ološu jedan! Kako ti ja kažem tako ćeš da radiš. Da li znaš da si mogla da umreš kad si skočila u bazen - besnela je Miljanina majka.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.