POVERILA SE DRVETU MUDROSTI: Luna Đogani želi da ode sa Markom Miljkovićem na ostrvo (VIDEO)

Nakon burne noći u Zadruzi i Igre istine koja je održana, Luna Đogani i Marko Miljković su izašli jači nego ikada. Jedno drugom su cele večeri izjavljivali ljubav i branili svoja osećanja od napada zadrugara koji nisu bili na njihovoj strani.

Jutros se Luna probudila razdragana i odmah otišla do Drveta Mudrosti, kome je tražila da joj pomogne u misiji da napravi poklon za svog dečka Marka.

- Danas je 7. februar. 14. februar je Dan zaljubljenih i 14. februara je Marku i meni mesec dana. Mi smo se dogovorili da to ne obeležavamo, ali ja bih volela da ga iznenadim. Meni je to prelep dan, jer mene pokreće ljubav - rekla je Luna i dodala da bi volela da organizuje romantičnu večeru.

- Volela bih da bude neka večera na ostrvu. Želimo da budemo sami, negde gde nas niko neće gledati. Volela bih da nešto bude samo za nas dvoje. Volela bih da obeležimo taj dan, jer sam srećna - ispričala je Luna svoju želju.

Drvo je pitalo Đoganijevu da kaže u kakvom je odnosu sa Stanijom.

- Ona je pričala da sam ja bila folirant i ona je sada promenila mišljenje o meni. Rekla mi je nekoliko saveta. Okej je, ne smeta mi - rekla je Luna.

Da li će se ovo primirje između njih dve održati ili ne? Ostaje da vidimo.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još