ANA SEVIĆ IZNENADILA IZJAVOM: Darko će mi zabavljati goste na svadbi, zaslužila sam da mi peva za džabe do kraja života!

Ana Sević, čim se sudski razvede od još uvek zakonitog supruga Darka Lazića, u potpunosti će se prepustiti planovima za budućnost sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

Kako ističe, na veselju rado bi upravo Darko zapevao, a ona bi njemu i njegovoj Marini zaigrala, kako smatra da nema repertoar za njegovu svadbu.

- Nisam sigurna da imam repertoar za njegovu (Darkovu) svadbu, ali zezali smo se pre neki dan kako će on da peva na mom veselju. A ja mu kažem - ja sam od tebe zaslužila da mi pevaš za džabe do kraja života! - ispričala je pevačica.

- Volela bih da imam makar još jedno dete, ali i to je nešto o čemu Bog odlučuje - dodaje ona.

Iako se u domaćim medijima često navodilo da Ana i Darko nisu u dobrim odnosima - realnosti je, sudeći po Aninim rečima, sušta suprotnost od navoda.

Inače, par je u braku dobio ćerku Lorenu.

Darkova stravična saobraćajna nesreća nešto je najgore što se Ani ikad u životu desilo, kako ističe.

- Najgore što sam u životu proživela. Slobodno mogu da kažem - kratko je prokomentarisala ona, ali nije želela mnogo da se zadržava u prošlosti: "I hvala Bogu pa je to gotovo", zaključila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anasevic85/Instagram

Pogledajte još