PLAN VREDAN 50.000 EVRA: David i Aleksandra sve rade smišljeno?!

Najaktuelnija i najkomentarisanija priča "Zadruge 2" svakako je veza Ane Korać i Davida Dragojevića koja je otpočela nedugo nakon što je njegova dugogodišnja emotivna partnerka Aleksandra Subotić napustila imanje u Šimanovcima.

Ipak, izvor blizak bivšim verenicima otkriva šokantne detalje vezane za ovaj ljubavni trougao koji preti da nadmaši Kiju Kockar, Lunu Đogani i Slobodana Radanovića samim tim što su svi akteri i pre rijalitija bili poznati javnosti.

- David i Aleksandra su pre ulaska u rijaliti razmišljali kako bi mogli da se dokopaju nagrade. Tražili su način da iskopiraju ljubavni trougao iz prve sezone koji je podigao ceo Balkan na noge. Prvo su planirali da Dragojević flertuje upravo sa blogerkom (prim.aut. misli se na Lunu Đogani), a onda su čuli da će i Ana ući u "Zadrugu". Tada su rešili da obrate pažnju na nju ukoliko im priča sa Đoganijevom ne prođe - izneo je izvor šokantne tvrdnje, dodajući da je odmah po ulasku u rijaliti Dragojević krenuo u realizaciju plana koji je za cilj imao da od Aleksandre napravi žrtvu za koju bi publika glasala, dok bi kasnije navodno podelili pobedničku nagradu koja iznosi 50.000 evra.

- Kad ga je Đoganijeva ohladila, on je krenuo da flertuje sa Anom. Ponavljao je: "Sviđaš mi se, da nema Sandre, bio bih sa tobom". David je Aleksandri u šiframa govorio kako sve ide po planu i da će je dovesti do pobede, iako već tada nije mogao očima da je gleda. Gušila ga je i nervirala, ali ga je ideja o parama držala uz nju - nastavio je izvor sa iznošenjem šokantnih navoda, uz napomenu da je u jednom momentu došlo do promene prvobitnog plana jer se navodno Dragojević stvarno zaljubio u Koraćevu, te je, kako se navodi, smislio plan kako da se reši Subotićeve.

- Nagovarao ju je da tokom svađe udari Minu Vrbaški u glavu i izađe napolje. Potom je na nju vršio pritisak da preskoči ogradu. Govorio joj je: "P**ka si ako to ne uradiš!". Sve vreme ju je lagao da će krenuti za njom. Navukao je Aleksandru da udari Minu Vrbaški i bude diskvalifikovana! Sve je bilo jasno kada je samo nekoliko sati po njenom izbacivanju smuvao Koraćevu - zaključio je izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još