HRABRA i PRIBRANA: Dea Đurđević posle teške operacije ruke nije pustila ni suzu!

Voditeljka "Jutarnjeg programa" Dea Đurđević juče rano ujutru doživela je saobraćajnu nezgodu na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve hrabro podnela i u jednom trenutku čak tešila prisutne.

Lekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu videli. Ona je, iako u teškom stanju, sačekala policiju i lekare i bila je sasvim svesna u trenutku saobraćajke, pre operacije, kao i posle iste.

Iako je u pitanju višečasovna operacija, Dea se nakon nekoliko sati probudila iz anestezije i nije plakala.

Njena porodica je sve vreme uz nju i jedva čeka da je vidi, ali po propisu nisu dozvoljene posete, a ona je pribrana uprkos svemu što se dogodilo. Ne paniči, već govori da će sve biti u redu.

- Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka. Ovde je prvih 72 sata najbitnije, tako da ćemo videti kako će se sve odvijati - otkriva dobroupućeni izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.