PREDRAG SARAPA PRIČAO O DEJINOM UDESU: To je bila najteža slika u mom životu! (VIDEO)

Voditeljki Dei Đurđević, koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC „Dragiša Mišović“ na Dedinju umalo izgubila ruku, prva u pomoć je pritekla medicinska sestra koja je bila u kobnom autobusu i tako joj spasila ruku, otkrio je voditelj i kolega Predrag Sarapa, koji je među prvima stigao na mesto nesreće.

Težak udes i sudar! Na svu sreću, Dea je sada dobro. Želim da se zahvalim mladoj devojci, medicinskoj sestri, koja je priskočila Dei i zaustavila prvi talas krvarenje. nadam se brzom oporavku i nadam se da će Dea vrlo brzo biti sa nama - rekao je Sarapa vrlo potresen i još pod stresom jezivog događaja.

Sarapa je ispričao i detalje šta se dešavalo neposredno pred saobraćajnu nesreću.

Češće ja nju zovem jer se ja lako budim, pa je tako bilo i juče. Vadila je umnjak, sve je dobro prošlo. Kad sam došao pred zgradu kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje. Kad sam je video kako  leži u takvom stanju i kad je rekla dajte mi nešto protiv bolova, ja nisam izdržao. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo je bila najteža slika u mom životu -  priznao je Sarapa. 

Mladen Mijatović, Dein dugogodišnji partner, dan posle stavične nesreće, profesionalno je nastavio da obavlja svoj posao, pa je tako dao i kompletan izveštaj sa saobraćajne nesreće u kojoj je njegova devojka umalo izgubila ruku.  Mijatović je potpuno profesionalno dao kompletan izveštaj s tim što nije izneo nijedan novi detalj.

Šta je sve Sarapa rekao, poslušajte u videu:

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.