RAZOČARAN SAM, ZAJEDNO SMO KAO ROGOVI U VREĆI: Miki otvorio dušu Drvetu mudrosti, priznao šta oseća prema Suzani (VIDEO)

Suzana Perović i Miki Đuričić su već nekoliko dana na ratnoj nozi od kada joj je on zamerio što se druži sa Ljubom Pantović i Zlatom Đurković. Suzana nije poslušala njegov savet, pa je ovog jutra pila kafu sa Ljubom, što je Miki shvatio kao provokaciju.

Đuričić je zbog Suzaninog postupka bio ljut, pa je celog jutra pričao o njoj svima koji su bili raspoloženi da ga slušaju, a dušu je otvorio i Drvetu mudrosti.

- Ne umem sa njom. To su nelogične stvari, slaže se sa mojim stavovima, a onda se druži sa ljudima koji su moja suprotnost. Njene drugarice bacaju sumnju na naše prijateljstvo. Rekao sam joj da se devojka u koju sam bio zaljubljen smuvala sa Vladimirom Tomovićem, a onda je rekla da bi njega volela da vidi ponovo ovde. Ja sam prelazio preko takvih stvari, jer je volim, ali mi je nelogična. Ili laže mene ili njih. Razočaran sam, zajedno smo kao rogovi u vreći - rekao je Miki.

Đuričić je otkrio Drvetu i da mu je najneprijatnije kad učestvuje u emisiji "Igra istine", jer smatra da mnogi ukućani nisu iskreni. Međutim on je Drvo mudrosti zaintrigirao pitanjima koja bi postavio pojedinim zadrugarima, ali zna da neće dobiti odgovor.

- Pitao bih Ljubu i Karađorđa. Ona kaže da je živela do 2003. kod njega, a on da je živela do 2013. Čekajte, ljudi, je l' Karađorđu fali 10 godina, ili Ljubi? Dajte da vidimo ko laže! Hoću argumente! Pitao bih i Suzanu, ako se slaže sa svim mojim stavovima, mišljenjima o nekim ljudima, kako možeš da piješ kafu i da se smeškaš? Pored svega toga, udeo u svemu ovome je pola moj, ne želim joj ništa loše - rekao je Miki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još