BANE ČOLAK SVE OTKRIO: Makro mi je rekao da biram pevačicu koju želim i da su sve u katalogu!

Bane Čolak tvrdi da se brojne srpske pevačice bave prostitucijom, kao i da je svojim očima video kataloge s njihovim cenama.

On je ispričao kako je upoznao makroa Mine Vrbaški, koji mu je nudio da bira zvezdu s kojom bi imao seks za novac.

Makro Mine Vrbaški mi je pokazao dva kataloga puna riba sa estrade! Sve same pevačice! Unutra su njihove fotografije i ispod njih cene. Bio sam šokiran! Mislio sam da je mit da su pevačice kurve, kad ono - istina. Taj lik je najpoznatiji beogradski makro i nudio mi je da biram koga ću da kre.nem, ali ja nisam bio u fazonu da plaćam za seks - ispričao je Čolak cimerima.

Nemam kontakt sa takvim ljudima, niti sam ikada videla takav katalog. To nije moj svet, ne poznajem ni jednu prostitutku, niti znam ko se čime bavi u slobodno vreme - tvrdi Mia Borisavljević.

Teodora Džehverović priznaje da je čula da se pominje katalog s devojkama koje makroi nude za pare, ali da niko nije rekao da su u njemu njene koleginice.

- Baneta ne uzimam za ozbiljno. Ukoliko bi se neka pevačica i bavila najstarijim zanatom, ne verujem da bi to radila preko kataloga. Ne razumem zašto bi neko pored pevanja zarađivao novac na taj način. Ako ima takvih, to ne podržavam - kaže ona.

S druge strane, srpske pevačice poručuju Čolaku da bezočno laže, ali nekoliko njih ipak priznaje da je javna tajna da na estradi ima prostitucije.

Postoje i one koje delimično potvrđuju ovu priču.

- Ne mogu da kažem da je to što Čolak kaže laž, jer ne znam šta drugi rade. Prostitucija je među pevačicama postojala i postoji i dan-danas, ali mene to ne zanima - poručuje Tamara Milutinović.

I Nataša Moskva otkriva da ima pevačica koje se bave najstarijim zanatom, ali ne veruje da Bane zna išta o tome:

- U svakoj profesiji ima kurvanja, pa i na estradi. Kad je reč o Čolaku, on besomučno laže. Sram ga bilo! Njemu ništa ne verujem. On je nešto načuo pa se predstavlja kao da zna sve o tome. Bolesnik!

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još