ACA LUKAS OPLEO PO MARINI I FUTI: Po cenu života, od mene nećete uzeti ništa!

Folker Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili. Izvršitelji su došli da mu plene imovinu, a pevač je poručio da on nema kuću koju bi mu uzeli.

- U vezi vesti da mi izvršitelji plene kuću, mogu samo da kažem da još nisam čuo, a i bas me zanima kako se pleni kuća nekome ko istu nema, a što se tiče mog takozvanog duga , od mnogo više od sto hiljada evra, koje uzgred ja nisam video i imao od onih koji ih potražuju. Na prevaru sam potpisao ugovor o turneji koja nije održana i albumu koji nije izdat, mogu samo da kažem da svi imamo potrebu za novcem , a neko ima neizmernu ljubav i pohlepu za novcem, pa mu istog nikad nije dosta i nije mu bitan način stizanja do istog - poručio je Aca i dodao:

- Tužen sam, a da nisam ni znao. Suđeno mi je tri puta, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno, jer nisam verovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko sa kim i dalje sarađuješ,  u međuvremenu tuži i hoće da te dovede do prosjačkog štapa, tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. Isti  je na tvojim albumima  zaradio oko milion i po evra keša na ruke, što sam lično video, a što je interesantno i za poreske organe! Nikada od mene takav neće uzeti nešto, po cenu života. Pronađite kome je Aleksandar Vuksanović ostao dužan, ali pod uslovom da je bio dužan. Lovaca u mutnom i ljudi kojima je novac iznad svega je bilo i biće, nažalost. Inače pesma "Veran" je izašla pre nekih mesec dana. Pisac teksta je Marina Tucaković! Tekst je plaćen 2.500 evra! Čudna neka saradnja! Užasno mi je žao što sam primoran da kažem bilo šta. Bog mi je svedok. Jedino što iskreno želim Marini je samo jedno, a to je da ozdravi i poživi što duže! Sve ostalo nije bitno - zaključio je Lukas.

Izvor. Blic
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još