IrisBus Iveko na našem tržištu

Juče je u Novom Sadu predstavljeno preduzeće G.A.M.A. koje posluje u sastavu General Group, kao proizvođač minibusa „Jole“, IVECO šasija i koje je sada zastupnik brenda IRISBUS IVECO na domaćem tržištu.
Autobusi IrisBus IVECO izgrađeni su prema savremenim zahtevima prevoza putnika, a svojim oblikom karoserije obezbeđuju udobno i sigurno putovanje. Iako su oni već godinama prisutni i izuzetno dobro prodavani na evropskom tržištu, na naše tržište stižu tek sada i to zahvaljujući preduzeću G.A.M.A. Kompanija IVECO (Industrial VEhicles COrporation) osnovana je 1975. godine u Italiji kao deo Fiat grupacije, a već 1977. godine postaje prva strana kompanija koja je otvorila predstavništvo na tlu Sjedinjenih Američkih Država.

Autobusi IrisBus IVECO izgrađeni su prema savremenim zahtevima prevoza putnika, a svojim oblikom karoserije i performansama pružaju lakoću i sigurnost putovanja ka svim destinacijama. 

Osnovna ambicija IrisBus IVECO−a je da putnicima u svojim autobusima učini putovanje udobnim, prijatnim i bezbednim, a vozačima ovih autobusa učini posao što jednostavnijim. Neprekidno usavršava tehnologiju, i stavlja je u službu zaštite životne sredine i bezbednosti u saobraćaju. Nesumnjivo je da su svi ovi napori deo plana za stalni razvoj, zaštitu okoline i brige za pojedinca. IrisBus IVECO autobusi prirodno objedinjuju sve prednosti koje su nepogrešiva obeležja ovog brenda: savremen dizajn, visok nivo unutrašnjeg komfora, dokazane performance, pristupačnost, atraktivne cene i troškovi održavanja, izdržljivost, dugotrajnost i ispunjavanje najstrožih zahteva sigurnosti po evropskim standardima.

U proizvodnji ovih autobusa koriste se najsavremenije tehnike koje podrazumevaju upotrebu čvrstih struktura vatrootpornih materijala. Struktura vozila se podvrgava najsavremenijoj antikorozivnoj zaštiti, koja pored upotrebe pocinkovanih materijala podrazumeva primenu postupka kataforeze. Upotreba kompozitnih materijala je garancija kvaliteta i dugovečnosti karoserije. IrisBus IVECO autobuse pokreću savremeni Euro 4 motori Tector i Cursor, koji su pored vrhunskih performansi sinonim za ekonomičnost i niske troškove održavanja. Sve ovo doprinosi da je IRIS−BUS IVECO u 2006. godini sa 5.685 zaposlenih ljudi postigao ukupan promet od 1,2 milijarde evra, što je rezultiralo time da se IrisBus IVECO nalazi na drugom mestu u odnosu na sve evropske proizvođače autobusa. („Pregled“)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.