SNS: Vlast ne vodi politiku nego marketing

BEOGRAD, 10. avgusta 2010. (Beta) - Srpska napredna stranka kritikovala je u utorak vlast u Srbiji tvrdeći da se samo bavi marketingom umesto da rešava probleme s kojima se suočavaju građani i država.

"Politika vlasti se pretvorila u marketing i u slikanje i šminkanje", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu i kao primer naveo posete predstavnika vlasti gradilištima u Srbiji, gde, kako tvrdi, daju nerealne izjave o tome kako teku radovi.

Vučić je kao primer naveo današnju posetu predsednika Srbije Borisa Tadića Dimitrovgradu, gde je obišao radove na izgradnji okretnice kod tog grada. On je optužio vlast i da bez kontrole troši novac na izgradnju i održavanje puteva, kao i da te poslove dobijaju firme čiji su vlasnici bliski pojedinim političkim strankama na vlasti, ali nije naveo kojim.

Vučić je novinarima pokazao i navodne ugovore o troškovima za održavanje puteva koji su, kako tvrdi, dokaz da vlast troši novac bez kontrole dajući poslove ljudima bliskim strankama na vlasti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.