SNS: Vlast ne vodi politiku nego marketing

BEOGRAD, 10. avgusta 2010. (Beta) - Srpska napredna stranka kritikovala je u utorak vlast u Srbiji tvrdeći da se samo bavi marketingom umesto da rešava probleme s kojima se suočavaju građani i država.

"Politika vlasti se pretvorila u marketing i u slikanje i šminkanje", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu i kao primer naveo posete predstavnika vlasti gradilištima u Srbiji, gde, kako tvrdi, daju nerealne izjave o tome kako teku radovi.

Vučić je kao primer naveo današnju posetu predsednika Srbije Borisa Tadića Dimitrovgradu, gde je obišao radove na izgradnji okretnice kod tog grada. On je optužio vlast i da bez kontrole troši novac na izgradnju i održavanje puteva, kao i da te poslove dobijaju firme čiji su vlasnici bliski pojedinim političkim strankama na vlasti, ali nije naveo kojim.

Vučić je novinarima pokazao i navodne ugovore o troškovima za održavanje puteva koji su, kako tvrdi, dokaz da vlast troši novac bez kontrole dajući poslove ljudima bliskim strankama na vlasti.

Pogledajte još