ŽELE SVOJ MIR I U SRBIJI: Igor i Severina kupuju kuću u Beogradu

Pop zvezda Severina Kojić i njen muž Igor rešili su da kupe nekretninu u Beogradu.

S obzirom na to da uvek, kada su u Beogradu, borave u kući Dragana Kojića Kebe, njih dvoje su odlučili da je vreme da imaju malo svoje privatnosti, te da više ne žele da budu smetnja Igorovim roditeljima.

Kako Keba obožava to što oni vreme provode u njegovom domu, na sve moguće načine pokušavao je da ih odgovori od te ideje, ali su oni čvrsto rešili da je vreme za promene.

- Uprkos spekulacijama da je Seve u lošim odnosima sa svekrom, nakon što se nije pojavila na njegovom koncertu u Centru "Sava", oni su to demantovali, jer je Seve tada zaista bila prehlađena i nije mogla da dođe i ispoštuje svekra. Inače, Keba nju obožava i odlično se slažu. Kad kog su ona i Igor u Beogradu, vreme provode u porodičnoj kući Kojića, gde je uvek zabavno i veselo. No, kako su Severina i Igor odlučili da rade na prinovi, shvatili su da je sada pravi trenutak da kupe svoju kuću, gde će Igorova porodica uvek biti dobro došla - otkriva izvor "Alo!".

Par je ovu odluku saopštio Kebi, međutim, on je bio protiv toga.

- Dragan je veliki domaćin i ne može da zamisli da pored njegove kuće, koja je dovoljno velika za sve, sin i snajka kupuju novu nekretninu. Međutim, Severina mu je objasnila da to nema nikakve veze sa njihovim porodičnim odnosima, te da je njoj drago zbog toga što ima svekra za primer, ali da je vreme da ona i Igor pronađu svoju oazu mira - kaže izvor koji otkriva da je Dragan Kojić na kraju imao samo jedan uslov.

- Keba ih je zamolio da mu obećaju da će kupiti kuću u istom delu grada gde on živi sa suprugom, kako bi mu bili bliže. Seve i Igor su se dugo smejali ovakvoj njegovoj konstataciji, ali su na kraju pristali. Kebi je jasno da njih dvoje sada razmišljaju o zajedničkom detetu, te da su im potrebni privatnost i mir, pa nije želeo previše da ih forsira u vezi s time da ipak promene odluku i odustanu od kupovine kuće - ističe dobro upućen izvor i dodaje:

- Njih dvoje nisu megalomanski nastrojeni, pa ne žele da nekretnina koju će kupiti bude preterano velika, ali će svakako gledati da kuća ima najmanje tri spavaće sobe, veliku trpezariju, kuhinju kao i dvorište - kaže izvor.

Izvor: Alo!
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.