STATIRALA U SPOTU: Aleksandra Subotić ne prestaje da provocira, seksi zadnjica u prvom planu! (FOTO)

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je nakon što je fizički napala Minu Vrbaški, a po njenom izlasku mnoge su se stvari promenile u Imaginarijumu.

Naime, njen dečko David Dragojević je nekoliko dana posle izbacivanja, javno ostavio Aleks i započeo vezu sa Anom Korać koja mu se, kako kaže, duže vreme sviđala.

Iako Subotićeva neće da prihvati da je ostavljena i dalje živi kod Davidove majke u Veterniku sa ćerkicom, ono što je primetno jesu njene provokativne objave kojih je sve više u poslednje vreme i poslovni angažmani u kojima rijaliti cica više ni u priči ne spominje svog bivšeg momka već isključivo provocira. Mnogi su ovakav njen protumačili kao stavljanje tačke na dugogodišnju vezu sa kontroverznim zadrugarom iako se ona već duže vreme ne oglašava po tom pitanju.

Naime, Aleksandra se pohvalila seksi selfijem i otkrila da je učestvovala u snimanju spota dva poznata benda a fanovi su je nagradili komplimentima:

- Premijera novog spota, Bece Fantastika i Projekat benda 11 februara u 14 časova - napisala je nekadašnja učesnica Zadruge.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još