ČEKA IH MNOŠTVO OBAVEZA: Jelena i Novak Đoković stigli u Beograd

Nakon zimovanja u Italiji, gde su proveli sedam dana uživajući kako u prirodi tako i u skijanju, Jelena i Novak Đoković sa sinom Stefanom i kćerkicom Tarom juče su stigli u Srbiju. Oni će se u domovini zadržati čak tri nedelje.

Njihov boravak isplaniran je do detalja, pa pored toga što će imati vremena za predah, njih dvoje će mnogo i raditi vezano za projekte Fondacije „Novak Đoković“.

Novak i Jelena tek što su se raspakovali, sutra već putuju za Prnjavor gde se druže sa mališanima jedne ustanove koju su opremili. Upravo zbog toga što će mnogo raditi, naročito Jelena, koja je direktorka fondacije, odlučili su da ostanu malo duže u Srbiji. Odmah nakon što budu posetili ustanove na čijem renoviranju su radili u proteklom periodu, oni će održati nekoliko sastanaka i sa timom ljudi koji rade za njih, a sa kojima uglavnom komuniciraju putem Skajpa. Jelena će održati i jedno predavanje u vezi sa savetovanjem mladih kako da napišu CV i kako da se ponašaju na razgovorima za posao. Ona se za ovu temu temeljno pripremala i sve što je naučila preneće na tom okupljanju – kaže izvor blizak Đokovićima i dodaje:

Novaku će ovo biti pravo energetsko okrepljenje posle napornih turnira jer vreme koje provodi sa porodicom ga ispunjava. Njegovi roditelji su bili sa njima na skijanju, a svoje druženje nastaviće u Srbiji. Novak i Jelena posebno se raduju tome što će njihovi naslednici moći da uživaju sa bakama i dekama, jer smatraju da je to jako bitno za njihov razvoj. S druge strane, uželeli su se prijatelja iz detinjstva koji žive u Srbiji pa su unapred dogovorili susrete.

Kako se navodi, Novak i Jelena će boraviti u stanu luksuznog kompleksa u kojem su kupili čitav sprat, a boravak u Srbiji će iskoristiti kako bi obišli i završne radove na kući koju grade na Pavlovačkom jezeru.

Svakako će kuća koji grade u Rumi biti njihova oaza mira, a kako su radovi pri kraju, njihov plan je da dogovore poslednje detalje oko opremanja. Za razliku od stana koji su potpuno renovirali, kuća je građena po njihovoj želji pa im je bilo lakše da se dogovore sa izvođačem radova. U svakom slučaju, bez obzira na to što će imati dosta poslovnih sastanaka i obaveza, Jelena i Novak su oduševljeni što posle dužeg vremena mogu toliko dana da provedu u Srbiji.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još