Pobeda Jankovićeve, Jovanovski završila takmičenje

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) - Prvi nosilac na teniskom turniru u Sinsinatiju, Jelena Janković, plasirala se u treće kolo posle pobede nad Ruskinjom Verom Duševinom od 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 6:1).

To je peta pobeda srpske teniserke nad Ruskinjom, u šest mečeva.

"Gledala sam statistiku posle meča i videla da sam pravila mnogo grešaka u prva dva seta - skoro 40 grešaka... To je mnogo. U nastavku meča shvatila sam da moram bolje da gradim poene, čekam svoje šanse i postanem agresivnija", rekla je Jankovićeva.

"Srećna sam što učestvujem na turniru u Sinsinatiju, članak me više ne boli. Ne očekujem mnogo, ali znam da mogu dobro da odigram. Cilj je da odigram što više mečeva, mislim da ću iz meča u meč biti sve bolja", dodala je druga teniserka sveta.

Jankovićeva će u osmini finala igrati protiv Uzbekistanke Akgul Amanmuradove, koja je noćas pobedila Bojanu Jovanovski sa 6:2, 6:0.

"Jedino što znam o njoj je da je mnogo visoka. Ima dobar servis i nadam se da ću joj dobro vraćati loptice. Nikada nisam igrala protiv nje, pa očekujem interesantan meč. Želim da odigram najbolje što mogu", rekla je Jankovićeva.

Pogledajte još