fbpx

SPREMNA DA POSTANE MAJKA: Marija Šerifović otputovala u Ameriku na veštačku oplodnju?

Pop pevačica Marija Šerifović je pre nekoliko dana otputovala u Čikago kako bi se podvrgla vantelesnoj oplodnji. Kako mediji prenose, evrovizijska pobednica je zakazala pregled u prestižnoj medicinskoj ustanovi Norvestern, koja se nalazi u strogom centru Čikaga, na obali jezera Mičigen, u kojoj se prošle godine porodila Ana Ivanović.

- Marija se već duže vreme raspitivala koja je najbolja klinika za veštačku oplodnju i odluka je definitivno pala na Ameriku. Pogotovo što tamo ima dosta prijatelja koji će joj pomoći oko priprema. Oni su joj i zakazali termin u najprestižnijoj klinici kod najboljeg doktora, kome je prepustila da vodi ceo proces oplodnje. Ona je već otputovala i ovih dana bi trebalo da uđe u sam proces koji je prilično dug - rekao je dobro obavešten izvor i otkrio detalje:

- Marija je otkazala i izlazak albuma za april. Sve je podredila oplodnji. Odradiće samo zakazane koncerte u Beogradu nakon čega će se vratiti u Ameriku i tamo obaviti vantelesnu oplodnju. Sve je otkazala zbog stresa, veoma je važno da bude rasterećena u trenucima kada bude došlo do samog čina oplodnje kako bi isti bio uspešan. Ona je jako uzbuđena i više od svega želi da postane majka.

Marija bi do leta trebalo da ostane u drugom stanju ako sve prođe kako treba. U prilog ovim navodima govori i nedavna Marijina izjava u kojoj je otkrila po prvi put da želi da se ostvari u ulozi majke.

- Da, želja za potomstvom postoji i sve više razmišljam o tome. Ne bih želela da budem naporna kao što je moja mama, ali svakako ću biti brižan roditelj koji voli da ima sve pod kontrolom. Iskreno, o ovim temama sve češće razmišljam - izjavila je Marija tom prilikom.

Izvor: Republika.rs
Foto: marijaserifovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.