fbpx

VLADIMIR TOMOVIĆ PROKOMENTARISAO STANIJINU PRISNOST SA ČOLAKOM: On joj služi kao pas da joj donosi hranu!

Tokom prethodne večeri Višnja Petrović prenela je Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića koja je i te kako uznemirila ovu atraktivnu zadrugarku. Naime, glumica je rekla Staniji da joj je Crnogorac zamerio zbog toga što je previše bliska sa muškim delom ukućana.

Od tog trenutka Stanija je pokazala svoju uzrujanost i nervozu zbog reči koje joj je Petrovićeva prenela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću.

Vladimir Tomović prokomentarisao je sinoćnu situaciju i otkrio šta misli o pomenutim zadrugarima.

- Gledao sam sinoć "Zadrugu". Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u "Zadruzi". To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to - rekao je Tomović, a onda prokomentarisao i Jovanovića:

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao.

- Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali...Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom...ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u "Zadruzi" su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir.

Izvor: Pink.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.