fbpx

Maraton ljubavnih klasika u MSUV, Muzika srca i DJ Dasto danas na Festivalu ljubavi

Treći "Festival ljubavi" otvoren je 3. februara i trajaće do 24. februara na Trgu slobode i još nekoliko lokacija u gradu.

Juče je na Trgu slobode održana tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada.

Od 18h u Galeriji Matice srpske održano je kustosko vođenje "Portret ljubavi".

Od 18h na Trgu slobode nastupili deca iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad, a od 19h Strahinja Janjić - akustična gitara.

Organizatori pozivaju Novosađane da se pridruže humanitarnoj akciji sakupljanja sredstava za klavijaturu koja će biti donirana Dnevnom borakvu za decu i omladinu Centra za socijalni rad koja će im omogućiti da nesmestano vežbaju i nastupaju.

Danas od 13h u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine održaće se maraton domaćih filmskih klasika i razgovori sa autorima, glumcima i njihovim porodicama.

Program:

13h - Razgovor sa glumicom Evom Ras i projekcija filma "Lepota poroka"

15:30h - Razgovor sa Jasminom Mihajlović, suprugom Milorada Pavića, scenariste i projekcija filma "Vizantijsko plavo"

17:30h - Razgovor sa Dinom Živojinović, unukom Bate Živojinovića i projekcija "U raljama života"

19:30h - Razgovor sa Ljiljanom Kapor, suprugom Mome Kapora, autora romana i projekcija filma "Una"

Ulaz je besplatan!

Od 19h na Trgu slobode nastupiće vokalni sastav "Muzika srca", a od 20h DJ Dasto.

Novosađani i turisti, svakog dana će imati priliku da uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

Kao jedna od najvećih atrakcija prethodnih festivala, zid od cveća, krasi i ove godine Trg slobode. „Fuzetea Flower Wall“ ukrašen je prirodnim cvećem, a na njemu na 30 svetskih jezika piše „ljubav“.

U drvenim kućicama, i ove godine, izlagači će ponuditi različite proizvode i rukotvorine, a posetioci će moći da se provozaju ljubavnim fijakerom i fotografišu ispred nekoliko „ljubavnih vrata“, „Orbit Kissing Pointa“ i retro zida sa ramovima za slike.

Od večeras u okviru Festivala ljubavi očekuje vas i tržni centar BIG sa svojim brojnim iznenađenjima. Posetite štand od 18h i saznajte na koji način možete da osvojite kartice za šoping.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada. Festival će traje do 17. februara, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2019/  i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su: Fuzetea, Orbit i Tržni centar BIG.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.