SANJA TE ISKORIŠTAVA, ONA NIJE LEZBEJKA: Kulićeve zaratile sa Matorom, Tomićeva razjarena branila ljubav sa Stankovićevom! (VIDEO)

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na jednom od snimaka prikazano je kako Luna Đogani je zajedno sa Sanjom Stanković komentarisala kako joj je Miljana Kulić ukrala duksericu, što je ona demantovala. Kako su zadrugarke želele da dokažu da Kulićeva nije u pravu, došlo je do žestokog konflikta između njih.

- Ima taj problem. Klepotomanka je. Smešna je - pričale su Sanja i Matora.

Kako bi potkrepila svoje reči Miljana je donela svoju trenerku, ali ne i duksericu, a onda je počela sa provokacijama zbog seksualne opredeljenosti Sanje i Matore.

- Ona tebe iskorišćava, ona nije lezbejka - pričala je Miljana Matoroj, a ona to nije želela da prihvati.

U svađu se uključila i Marija Kulić koja je istakla da su Sanja i Matora ljubomorne na njenu ćerku, a onda ih je i ona provocirala što su u vezi.

- Povraća mi se kada vidim dve devojke. Ti radi ono u čemu te tvoja majka podržava. Meni je to dno dna. Vrlo dobro sam upućena da si ljubomorna na Miljanu, jer je bolji šoumen od tebe, jer nisi ušla u finale. Ti i ona (Sanja) ste ljubomorne.

- Mene moja majka podržavava, boli me k*rac. Mrš bre u k*rac, droljo jedna, pljuješ ovde svoju ćerku - vikala je Matora.

U Beloj kući je nastao opšti haos, zadrugarke su vikale uglas, unosile se jedna drugoj u lice, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još