IZNENADIO: Karađorđe Subotić uputio poruku Biljani Dragojević i Aleksandri Subotić (VIDEO)

Tokom komentarisanja ljubavnih parova, došlo je do nesvakidašnje situacije. Ana Korać i David Dragojević bili su izloženi komentarima svojih cimera, a onda u jednom trenutku desio se muk na velelepnom imanju.

Karađorđe Subotić imao je poruku za Davidovu majku, Biljaniu Dragojević, zbog poziva koji je imala sa svojim sinom. Nakon što se Stanija Dobrojević vratila u Belu kuću, ona je unela informaciju da se Aleksandra Subotić i dalje nalazi kod Davida u porodičnoj kući, a Karađorđa je to povredilo.

- Kao otac Aleksandre Subotić moram da branim ovaj par! Sve ono što moja ćerka nije imala sa njim, imaju sad njih dvoje. Ja dozivam moju ćerku da dođe k sebi, jer ovo nije nešto što ona treba da brani. Ljubav se ne lepi super lepkom, ona ima svoju kuću i treba da bude tamo. Pozdravljam ovom priliku Biljanu, ovde nema ništa za sprdnju, hvala ti za sve, što si mi čuvala unuku Magdalenu, pa te molim da ih lepo da ih ispratiš za Beograd, gde im je mesto. Lepe stvari ne mogu da se izbrišu, ali ovde su evidentne stvari. Ljubavi ili ima ili nema, ljubav je emocija i spektar najlepših boja. Ako si nekog voleo, volećeš ga iskreno zauvek. Molim vas da ne smetate ovoj vezi - izjavio je Karađorđe.

Lepi Mića ustao je i pozdravio Karađorđev govor gromoglasnim aplauzom, pa su mu se i ostali zadrugari pridružili.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još