DAVID DRAGOJEVIĆ POKUŠAO DA SE OPRAVDA PRED ANOM KORAĆ: Nisam flertovao sa Stanijom Dobrojević (VIDEO)

Zadrugari su, kao i svakog četvrtka, sinoć gledali i komentarisali snimke, a kada im je pušten klip sa žurke na kojem Stanija Dobrojević i David Dragojević igraju, nastao je potpuni haos.

- To je standardno, ja kad popijem, ja volim da igram. Igrao sam, nema nikakvog flertovanje između nas. Ona je igrala sama, Karađorđe je stajao tu, bio je i Lepi Mića, ja sam samo igrao ili sedeo za šankom, zabavljao se i sprdao - ispričao je David, a onda je ustala i Stanija, koja je na sve načine pokušala da se opravda, međutim većina zadrugara joj nije verovala:

- Ja sam to veče popila, bilo mi je toliko lepo. To veče svakako da su Lazar i David bili najzastupljeniji na žurki. Super sam se provela, igrala sam sa devojkama. U jednom trenutku su pokazivali ka meni njih dvojica, pa sam pomislila da su zvali mene, a zvali su Lepog Miću. Mislim da se preteruje sa ovom pričom.

Lepi Mića stao je na stranu Dobrojevićeve, međutim onda je ustala Zorica Marković i ušla u sukob sa njim jer, kako kaže, Staniji se zapravo dopada David.

- Opet šiljiš k*rac, prvo u pabu, sad na Staniju! Od kad je Aleksandra otišla ti baš voliš da šiljiš k*rac! Ja sam samo dobacila malopre da si mogao da baciš šolju i da nekome razbiješ glavu, ja tu ništa nisam ružno rekla, niti te uvredila, a ti si meni na to rekao da šiljim onu stvar. Nemoj da se pravite ludi. Stanija, buljila si u njega sve vreme, pitala sam mnoge ljude, da nisam ja budala, Lepi Mića je rekao da on to zna odavno. Nije bezveze Vladimir Tomović rekao Višnji ono da poruči tebi - izjavila je Markovićeva.

- Ja nju ne gledam tim očima, ni za šta na svetu ne bih izgubio Anu. Igrao sam sa svima, to što je ona shvatila tako, ja ne mogu da utičem na to. Niti imam zadnju nameru - zaključio je David.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još