Italijanski „Bieše“ organizuje sajam u Kragujevcu

Najpoznatiji evropski proizvođač mašina za obradu drveta, stakla i mermera, italijanski „Bieše“, organizovaće od 24. do 30. septembra u Kragujevcu sajam „Made in Bieše“ na kojem će prikazati 11 mašina iz novog proizvodnog programa, izjavio je Tanjugu direktor „Šumadija sajma“ Nebojša Abadić.
Napomenuvši da „Bieše“ prvi put radi sajamsku prezentaciju u Srbiji po sistemu „jedna firma jedan sajam“, Abadić je rekao da je do saradnje s tom firmom došlo posle dobro odrađenog Sajma nameštaja, u aprilu ove godine, kada su uspostavljeni kontakti sa zastupnikom te italijanske firme za Srbiju − „Top tek vudvorking“ (Top tech woodworking) iz Beograda. 

„U okviru sajma biće organizovano 40 različitih stručnih demonstracija i deset tehničkih seminara“, rekao je Abadić i objasnio da je manifestacija zatvorenog tipa i da je isključivo namenjena poslovnim ljudima, tako da je već upućeno 5.000 pozivnica privrednicima širom Balkana. Abadić je rekao da se očekuje dolazak više hiljada poslovnih ljudi na sajam u Kragujevcu, kojem će prisustvovati i 150 zaposlenih u italijanskoj firmi „Bieše“. („Tanjug“ – „Pregled“)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.