PONOVO TRUDNA: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola doneli odluku vezanu za njihovo dete! (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pričali ispred paba o deci, budući da je Kulićeva izjavila da je uradila test za trudnoću koji je, kako kaže, pozitivan. Lazar se dotakao svog rođaka, za kog je izneo činjenicu da većinu vremena provodi za kompjuterom, što se Miljani nije svidelo.

Nakon što je Miljana Kulić u rijalitiju Zadruga uporedila sebe sa Zolinom majkom, Lazar Čolić joj je, pak, udario kontru.

- Meni to nije normalno, u redu je da nekog voliš, ali to ne može tako. Sutra će tražiti novac za drogu, pa će mu dati, šta? Deca tako propadaju, izrašće u nekog zakržljalog ili grbavog. Po mom mišljenju je to nenormalno. Može da se treska, ali ako kažem jednom ne, onda stvarno ne može. Videćeš, i moja majka je takva, isto ćemo se svađati, jer ću ja onda vikati na Željka da ne može tako, a ona kao baba će mu sve to kupovati i dozvoljavati. Da li primećuješ da sam ista kao tvoja majka oko nekih stavova  - upitala je Miljana, a složili su se da u vaspitanju deteta treba biti strog.

- Ja mislim da ćeš ti biti baš mlaka. Mislim imaš sličnosti sa mojom majkom, ali nemate isti karatker, ali ovako nekad ličite jedna na drugu - uzvratio joj je Zola.

Miljana i Zola nastavili su da pričaju o vaspitanju dece, pa su se dogovorili da ukoliko dođe do proširenja porodice morati zajedno donositi odluke, kako ne bi dolazilo do problema u porodici.

O čemu su sve pričali, pogledajte u videu:

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.