KRISTINA KOCKAR BESNA NA BIVŠEG SUPRUGA: Kad vidim Slobu Radanovića, dođe mi da ga zadavim

Kristina Kockar otputovala je svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem na nastup u Majnc, gde će njih dvoje zajedno pevati.

Ono što je poznato jeste da Kija ima novog dečka. Kristina nije htela da otkrije kako se zove, ali jeste kako su se upoznali.

- Preko prijatelja, u društvu nekom - rekla je kratko Kija, a na naše pitanje da li se ljubav rodila na prvi pogled, odgovorila:

- Simptatije, da. Onda je prošlo neko vreme, i eto - rekla je Kija, koja nije mogla da uporedi svog novog dečka i bivšeg supruga.

- Slobodan je moja prva ljubav i bio mi je muž, a i dugo smo bili zajedno i povredio me je. A ne mogu da poredim sa ovim. Ovo je nešto sasvim drugačije. Da li će se sutra završiti ili za 10 godina, ili nikada, ne zna se. To ne može niko da garantuje - rekla je ona.

Kada je Kija rekla da joj je Sloba prva ljubav i da ju je povredio, oči su joj zasuzile. Na naše pitanje da li oseća nešto, rekla je:

- Naravno, dođe mi da ga ubijem, samo kada ga vidim. Da ga zadavim i tako dalje. Osećam nekada bes, nekada sam u redu. Zavisi kako kada, ali to je sasvim normalno. Bilo bi normalno da ne osećam tu potrebu da ga zadavim kada ga vidim - rekla je Kija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.