PONOVO IN: U trendu su lokne Keri Bredšo

"Sex and the City" je serija koja je donela pravu malu žensku revoluciju, kako u intimnom, tako i u modnom i beauty svetu, žena širom sveta. S obzirom na to da popularnost ove serije ne jenjava, modni i beauty trendovi, koje nam je ona donela, polako dobijaju status svevremenskih.

Tako je ove sezone jedna od najpopularnijih frizura, koje nose devojke, upravo ona inspirisana kovrdžavom kosom Keri Bredšo. Ova frizura savršeno pristaje ženama, potpuno različitih karaktera, od onih romantičnih, do neobuzdanih i odvažnih, kakve su i sada mnogima omiljene lokne.

Ova frizura posebno je popularna jer našoj kosi daje vizuelno veći volumen. Dame su posebno oduševljene jednostavnošću i ležernošću ove frizure, posebno što u nju zaista ne morate uložiti puno truda i vremena.

Keri lokne možete napraviti uz pomoć figara, što bi nakon nekog vremena moglo da ošteti kosu, zbog prekomernog izlaganja visokim temperaturama. Zato je najbolje da ovaj look napravite tako što ćete jednostavno isplesti dve pletenice i prespavati sa njima. Kako bi lokne bile postojane tokom celog dana, uvek se možete poslužiti omiljenim sredstvom za stilizaciju kose.

Budite doterane i ležerne, a pre svega smele, baš kao Keri.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.