MI KAO DA SMO I DALJE U BRAKU: Kristina Kockar otkriva kako sada izgleda njen odnos sa Slobodanom

Nakon što je Kija Kockar, pobednica "Zadruge", prozvala Slobodana Radanovića zbog navodne veze sa Natašom Šavijom i nazvala ga biseksualcem, a on joj odgovorio teškim rečima prozvavši njene roditelje, njih dvoje bili su u lošim odnosima i nisu razgovarali mesec dana.

Ipak, zbog zajedničkog nastupa morali su da ponovo uspostave komunikaciju.

- Ovo je naš drugi nastup, mi smo i pred prvi imali nesuglasice, ništa novo. Nismo bili u kontaktu nekih mesec dana, sad smo se prvi put videli nakon toga i videćemo kako će se odvijati. Mislim, korektno će biti sve, profesionalac sam i neću biti kreten prema njemu. Idemo na poslovni put, i to je to - navodi Kija, koja inače ima novog dečka i objašnjava kako će proteći putovanje s obzirom na to da sede jedno do drugog u avionu:

- Slušaću muziku i spavaću jer sam umorna.

Sloba je otkrio da će i on putovanje provesti slušajući muziku, pa je istakao šta misli o Kijinom novom dečku. Inače, Kija Slobi nije htela u prvi mah da prizna da ima novog dečka, već je sve okrenula na šalu.

- I dalje mislim da se šalila. Ali ako ima, nek joj je sa srećom. Ako i nema, neka nađe nekoga da je usreći, samo joj želim da bude srećna - kaže Sloba, i dodaje kako bi se osećao kada bi sreo bivšu suprugu sa novim dečkom:

- Kada bi ona našla novog dečka, normalno da bi mi bilo drago. Mi nismo zajedno i normalno je da posle nekog perioda pronađe nekoga, to je njena stvar i nemam šta tu da se mešam. Ako se to dogodi ili ako se već dogodilo, želim joj sve najlepše.

Iako Kristina ističe da komunicira sa bivšim suprugom samo zbog posla, Sloba se nada mogućnosti da nekad u budućnosti budu prijatelji.

- Što se mene tiče, moguće je. Ja sam osoba koja šta god da se dogodilo - uvek ću biti tu za nju u bilo kom trenutku i biću joj prijatelj - tvrdi Sloba, koji je pred sam put podelio sa svojim fanovima opasku da se ne čude ukoliko ga bivša supruga izbaci iz aviona bez padobrana.

- Malo sam se našalio tom porukom, ali sve je očekivano - šaljivo kaže pevač, i dodaje:

- Pokušavam da omekšam taj naš zategnut odnos, da napravim neku komičnu foru, da okrenem na neki humor. Ne želim da postoji tenzija pred nastup i pred put. Pozitivna sam osoba i uvek želim da izvučem samo pozitivno, a da sve negativne stvari zaboravimo i da izvučemo najbolje što možemo.

Ipak Kija tvrdi, iako se i dalje često prozivaju preko društvenih mreža, da je među njima odavno sve završeno.

- Mi kao da smo i dalje u braku, tako to izgleda na Instagramu. Ali nažalost završeno je kako je završeno - ali je završeno. Nema tu laži i prevare, to je to. Neka misle svi šta hoće, ima tu raznih teorija zavere, ali to je sasvim završeno još u avgustu prošle godine kad smo se razveli - kaže Kockareva.

Izvor: Blic
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.