BUBA KORELI OPTUŽEN ZA PRELJUBU: Učesnica "Parova" detaljno pričala o aferi sa bosanskim reperom

Bivša učesnica "Parova" Irma Sejranić u emиsiji "Upoznajte Parove" istakla je kako je Buba Koreli navodno varao ženu sa njom.

- To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekeko dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja - započela je priču Irma i dodala:

- Ona mu nije supruga, ona mu je verenica! Pitala sam ga hiljadu puta kada ćeš se ženiti, ne namerava još uvek. Nju oslovaljava svojom suprugom jer su 10 godina zajedno - priznala je Irma u emisiji.

Irma je otkrila čak i detalje njenog odnosa sa Korelijem:

- Pre ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovde u Beogradu u jednom kafiću. Ja sam njemu tada rekla da ulazim u rijaliti i da sam potpisala ugovor, kasnije smo se našli u hotelu. Rekao je da će me gledati, a ja sam u tom trenutku otišla za Tuzlu, on je ostao u Beogradu - ispričala je pred kamerama Irma.

Izvor: Kurir
Foto: bubacorelli/Instagram

Pogledajte još