ISKRENA ISPOVEST KORTNI KOKS: Bila sam nevina do 21. godine a onda mi je mama rekla da je vreme da to promenim

Glumica Kortni Koks, koju najviše pamtimo po ulozi Monike u kultnoj seriji "Prijatelji", nevinost je čuvala do svoje 21. godine, a onda joj je majka rekla da je vreme da spava sa svojim dečkom.

Gostujući u emisiji "The Late Late Show" Džejmsa Kordena, Koks je rekla kako je bila dosta "nazadna" po pitanju seksa, jer mama nije baš pričala s njom o toj temi.

- Mama mi nije govorila o jednoj stvari o kojoj sam trebala nešto da znam. Ne bih to možda trebala sad da kažem, ali hoću. Bila sam devica do 21. godine - otkrila je Koks Kordenu i dodala kako misli da može da bude ponosna na to.

Kad je mama shvatila da je u ozbiljnoj vezi s jednim dečkom, dala joj je do znanja da je vreme za nešto više.

- Sećam se da sam dugo izlazila sa jednim tipom, pa je moja mama pomislila kako ću s njim biti neko vreme - priseća se Koks kojoj je majka tada poslala donje rublje da pokuša da bude ženstvenija.

- Zvalo se Olga, i kunem se da je čipka bila široka oko desetak centimetara, a tu je još bio i pamučni deo. Ali bilo je puno bolje od onog koje sam do tada nosila, jer sam stvarno bila neupućena kad je prvi put došlo do toga - priznala je Koks i dodala da je donje rublje koje joj je mama dala ipak bilo prilično moderno i atraktivno za ono vreme.

Danas 54-godišnja glumica je u vezi s muzičarem Džonijem Mekdaidom iz benda "Snow Patrol". Počeli su da izlaze 2013. godine i bili su vereni, ali je ljubav pukla 2015. godine. Prošlo je nekoliko meseci pre nego se ponovno rasplamsala, a iako danas imaju vezu na daljinu, jer ona živi u Los Anđelesu dok je on u Engleskoj, zvezda "Prijatelja" tvrdi da stvari funkcionišu bolje nego ikad pre.

Izvor: Stil
Foto: The Late Late Show with James Corden - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još