GUŠILA SE U SUZAMA: Marija Kulić ne zna kako da se rastane od unuka Željka

Zadrugari su sinoć odgovarali na "Pitanja novinara" i komentarisali aktuelna dešavanja iz Bele kuće koja su najviše intrigirala javnost.

Među prozvanim zadrugarima vrlo brzo se našla Marija Kulić koja je prethodne noći briznula u plač dok je slušala Miljanine i Zoline planove za budućnost.

- Da li ste plakali zato što ste shvatili da Miljani niste uspeli da objasnite da žuri sa planovima i da više ništa nije pod vašom kontrolom - glasilo je pitanje.

- Htela sam da joj objasnim da vezu sa njim treba da uzme kao rezervu da ne bi na kraju bila povređena. Ona je u tim situacijama teška, a onda samo ja imam muku sa njom. On joj je postavljao ultimatume. Ja sam joj pričala da treba da bude zabavnija, ali da ovde ne prestane da komentariše za stolom. Međutim, ona se zbog njega odlučila da posao u rijalitiju ostavi po strani i da se bazira na njega. Ja želim da ona bude srećna, znam da je željna ljubavi, a da je nesrećna u tome. Vidim da se vezala za njega. Volela bih da ostanu zajedno - rekla je Marija sa suzama u očima, pa je otkrila da bi joj najteže palo kada više ne bi viđala unuka Željka.

Miljana je otkrila da razume svoju majku i da će se i ona tako osećati kada dođe vreme da se njen sin oženi.

- I ja sam bila protivnik veza u rijalitiju, ali ne mogu da isključim srce. Moje iznošenje mišljenja za stolom je počelo da utiče na našu vezu. On je čovek mog života - dodala je ona.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još