OSTAVIO SI NEIZBRISIV TRAG, SADA ŠTAP U RUKE, ČAMAC I NA TVOJ DUNAV U MIRU: Kolege se dirljivim rečima opraštaju od Šabana Šaulića

Šaban Šaulić je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo juče u Nemačkoj.

Zbog pevačevog iznenadnog odlaska u neverici su kolege pevači, prijatelji i obožavaoci, koji se od kralja narodne muzike opraštaju na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

- Odlaze oni najbolji. Među njima i Šaban. Od njega smo učili, sa njim smo se družili, sa njim sarađivali, sa njim pevali i tugovali, njega smo voleli i poštovali, od njega smo ucili život... Večna ti slava dragi, porodica Živojinović - napisala je Lepa Brena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана

- Zaslužuješ mesto u Aleji velikana. Dragi moj prijatelju, počivaj u miru među anđelima. Jako ćes nam nedostajati...  Najboljeg više nema - neutešna je bila folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial) дана

- Šok, neverica i na kraju bol. Pokušavam da se probudim iz ovog košmara, ali ne ide. Gledam u ovu tihu noć, u daljini čujem muziku neku i pitam se Šale gde li si sada? Druže moj, mnogo smo vremena proveli zajedno, ovo baš neizdrživo boli. Neka te čuvaju anđeli i jedno sigurno znam, živećeš kroz svoje pesme večno. Bog neka ti dušu prosti druže moj - tužnom porukom se oprostio Marinko Rokvić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана

-Bože, zašto? Grozne li vesti! Ne, ne, nije otišao, neće nikad otići! Bio je i ostao najveći među velikima! Počivaj u miru, care! Goci, Saneli, Ildi , Mihailu, moja porodica i ja upućujemo izraze najdubljeg saučešća! - oprostila se pevačica Neda Ukraden.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана

- Negde oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon. Ne postoji adekvatna reč da opiše stanje moje duše dok čita da te više nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuće u Kragujevcu i slušala te i učila... Pa do današnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mlađom koleginicom. Znaš ja skoro nikada nemam tremu... Ali trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema, to je poštovanje i za mene veliki znak da je ono što radim ispravno i dobro! Nije trebalo ovako da se završi. Uporno govorim da je važno ostaviti trag... A ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima! Sada štap u ruke, čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je večna slava i hvala - dirljivim rečima oprostila se Marija Šerifović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана

- Bila mi je čast poznavati ovakvog čoveka i legendu - napisala je Goga Sekulić ispod zajedničke uspomene sa pevačem.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još