BIO JE ČOVEK ČISTE EMOCIJE, ISKOMPONOVAO JE PESMU ZA MOJU LORENU: Ana Sević neutešna zvog Šabanove smrti

Šaban Šaulić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon nastupa u Nemačkoj, a nakon što je prebačen u bolnicu, pevač je preminuo.

Kolege, prijatelji kao i fanovi kralja narodne muzike sa nevericom su reagovali na vest o stravičnoj smrti pevača i putem društvenih mreža još uvek se opraštaju od Šabana.

Voditeljka i pevačica Ana Sević oprostila se dirljivim rečima i otkrila da je Šaban jednom prilikom iskomponovao pesmu za njenu naslednicu Lorenu, koju nije zapisala zbog suza i emocija koje je probudio tada kod nje:

- Uvek kada smo se sretali zapevao bi mi "Kad bih Anu preboleo novu ljubav sreo to bi bilo k'o da Anu nisam ni voleo"... Bio je čovek čiste emocije. Pevao dušom. Jednom prilikom je u sekundi iskomponovao pesmu "Lorena". Samo je izašlo iz njega. Nisam zapisala reči jer nisam stigla od suza. Žao mi je što je nikada niste snimili, smatrali smo da ima vremena. Rečima ne mogu opisati ovu tugu. Neka Vam Bog podari mir. Hvala Vam na pesmama koje ste nam dali. Niko nikada kao Vi. Čast mi je bila poznavati Vas, Gospodine Šaulicu. Saučešće porodici. Saučešće celoj naciji - neutešna je bila Ana.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: anasevic85/Instagram

Pogledajte još