NEMAČKI DRŽAVLJANIN PRED SUDOM ZBOG POGIBIJE ŠABANA ŠAULIĆA: Protiv vozača koji je učestvovao u udesu podneta službena krivična prijava

Šaban Šaulić je u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život juče izgubio Šaban.

- Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zakucao u onaj u kojem je bio Šaulić podneta je službena krivična prijava - istakao je izvor upućen u zvaničnu istragu, pa dodao:

- Tereti se za ubistvo jer su preminule dve osobe. Državni tužilac je preuzeo slučaj.

Podsetimo, Šaban je helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost, nije preživeo.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Šaban Šaulić – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još