KUM ŠABANA ŠAULIĆA SLOBODAN BOBAN STOJADINOVIĆ MOLI LEKARE: Pustite me iz bolnice, želim da budem prisutan na sahrani mojih prijatelja

Slobodan Boban Stojadinović, muzičar koji je jedini preživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Nemačkoj, u kojoj su nastradali njegovi najbolji prijatelji, legendarni pevač Šaban Šaulić, kao i Mirsad Kadrić, koji je upravljao automobilom u koji se zakucao nemački državljanin (34) u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole, i dalje se nalazi na bolničkom lečenju u Nemačkoj zbog teških telesnih povreda.

Kako saznajemo, muzičar koji je u bolničkoj postelji završio sa šest polomljenih rebara i napuklim vratnim pršljenom, očajan je zbog smrti svojih prijatelja i ne može da se pomiri sa činjenicom da zbog narušenog zdravstvenog stanja, neće biti u prilici da ode na sahranu Šabanu i Mirsadu.

- Bože, šta nas snađe! Kako da se ne oprostim od mog Šabana, od Mirsada... Želim da idem mojim prijateljima na sahranu, pustite me da ih poslednji put vidim - plačnim glasom moli Stojadinović lekare, otkriva dobro obavešteni izvor.

Međutim, po svemu sudeći, Bobanu neće biti dozvoljeno da ode na sahranu svojim prijateljima zbog narušenog opšteg zdravlja, ali i puta, koji bi se na njegovo stanje sigurno negativno odrazio.

Izvor: Pink.rs
Foto: sabansaulic/Instagram

Pogledajte još