ZABILA MATOROJ NOŽ U LEĐA: Sanja uživala u Luninom društvu (VIDEO)

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora posvađale su se tokom prethodne večeri jer Matora konstantno potencira priču o poljupcu sa Lunom Đogani. Iako među njima nije bilo ničega nakon toga, plavuša ne može da podnese što Jovana neretko priča o blogerki.

Večerašnju žurku je Matora preskočila jer nije uspela da izgladi odnose sa Stankovićevom, ali je plavuša odlučila da svoju utehu potraži u zabavi sa zadrugarima. Dok je bila u kazinu, njoj je u jednom trenutku prišla Luna kada su porazgovarale o njenom odnosu sa Matorom.

- Znam koliko te voli i koliko joj je stalo do tebe. Neću da se mešam, ali vidim da je i ona smorena, a i ti si - pričala je Luna sa Sanjom.

- Kako je, tako je - rekla je kratko Sanja.

Luna je priznala plavuši da joj je neprijatno ukoliko je razlog svađe ove dve zadrugarke upravo ona, a onda joj je Sanja priznala šta joj smeta.

- Čudno mi je da ona nije pokušala ceo dan da ti priđe. Šta ona ima kao razlog da bude ljuta na tebe, ne razumem? Neprijatno mi je, ružna mi je ta priča nas dve - dodala je Luna.

- Mene nervira to što komentariše tebe i nju i taj poljubac. Ovde si priznala tako nešto i to se završilo. Ne znam zašto to forsiranje - prokomentarisala je Stankovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još