Subota, 14. avgust 2010.

BEOGRAD, 14. avgusta 2010. (Beta) - Beogradski listovi na današnjim naslovnim stranama pišu o izručenju iz Hrvatske Sretka Kalinića Srbiji, promenama na klupi Orlova i saboru trubača u Guči.

BLIC - "Zalihe lekova pri kraju", o smanjenoj proizvodnji lekova. O tome da nema promene na klupi Orlova list piše pod naslovom "Karadžić povukao otkaz Antiću na nagovor pravnika". "Uz trubu nema krize", o dragačevskom saboru trubača.

DANAS - O tome da li je moguć razgovor predstavnika države Srbije i kosovskih Srba list piše pod naslovom "Srpsko-srpski dijalog čeka Borisa Tadića". O tome da izdavači spremno dočekuju školsku godinu tu je naslov "Udžbenici skuplji i do 50 odsto". "Mrkonjić: Guču za orden predsednika", o predlogu ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Zveckaju akcije od nafte", list piše da se trgovanje deonicama NIS-a očekuje do 1. septembra. O ponudi i cenama na tržistu tu je naslov "Posle kiše rastu cene". O tome da, ako izgubi u Generalnoj skupštini UN, Srbija nastavlja bitku za Kosovo list piše pod naslovom "Veto je naša nova taktika". Sretko Kalinić tražio od Hrvata: "Hoću u Srbiju".

POLITIKA - "Velike mlekadžije prave svoje udruženje", o nameri velikih proizvodača sirovog mleka. "Kalinić se ne protivi izurečenju Srbiji", naslov je pod kojim list piše da je tužilaštvo pridodalo zahtevu za ekstradiciju Sretka Kalinića još tri nova ubistva. O početku sabora u Guči list piše pod naslovom "Zov trube iz Guče".

PRES - "Antić ostaje", o izboru fudbalskog selektora. O saboru trubača u Guči list piše pod naslovom "Deset dana trube".

aja/dar

Pogledajte još