GAĐALA JE I UDARALA GDE JE STIGLA: Sanja nasrnula na Matoru! (VIDEO)

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su ponovo ušle u raspravu, a i ovog puta predmet njihove svađe je bila Luna Đogani.

Da su se Luna i Matora poljubile poznato je još od prve sezone rijalitija Zadruga. Međutim, kod Sanje se s vremena na vreme javlja crv sumnje da između njih dve postoji nešto više sem tog poljupca. Njoj  je zasmetalo ponovo pominjanje poljupca između Lune Đogani i Jovane, koji se desio pre nego što su njih dve stupile u vezu.

Nemam poverenje u tebe! Rekla sam ti sto puta šta mi smeta da radiš, a ti i dalje radiš! P*šaš po meni! Zašto imaš potrebu da potenciraš na tom poljupcu. Tebi je stalo šta će ona da kaže - iznervirana je vikala Sanja.

Osnovna stvar je da imaš poverenja u mene, kada smo u vezi. U tom trenutku mi je proradio ego i zato sam je pitala i eto, zaljubljena sam u nju, i volim je. Je l' to hoćeš da čuješ - uzvratila joj je Matora.

Rasprava se nastavila u garderoberu. Ana Korać je prišla Sanji kako bi pokušala da je smiri, ali je za njom potrčala i Jovana što je kod plavokose zadrugarke izazvalo samo još više besa.

- Rekla sam to zato što ne mislim da ima nešto loše. Tebe ne treba da boli to, okej, priznajem, kriva sam. Šta koga boli k*rac za poljubac! Ni malo mi nije bilo prijatno kada je Milan to rekao -pokušavale je da smiri strasti Matora.

Sanja je vikala na sav glas, ali pošto je skinula bubicu, nije moglo da se čuje šta priča. U jednom trenutku čulo se da Sanja govori Jovani da se skloni od nje, što je Matora odbila da uradi pa je Sanja počela da baca stvari na devojku i da je udara rukama.

Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa:

- Zadrugari, doneli smo odluku da Sanja bude kažnjena dvonedeljnim honorarom zbog udaranja Matore. Isto tako, Suzana je kažnjena zbog konstantnog šaputanja - pročitala je Luna.

Sanja ne treba da bude kažnjena, to su gluposti! Molim produkciju da je ne kazni, samo mi je bitno da je ona dobro - kroz plač je izgovorila Matora.

U videu možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još