DECA DOBILA NOVU HEROINU: Održana premijera filma "Mala gospođica Dulitl"

Biskop Cineplexx Delta City je u subotu 16.02. na nekoliko sati mogao da se nazove i čarobnim mestom za celu porodicu, a pre svega decu i životinje! Beograđani su na premijeri animiranog filma "Mala gospodjica Dulitl" u distribuciji "2i Film Srbija", imali priliku da spoznaju kako izgleda svet životinja, zabave se na kreativnim i edukativnim radionicama, motive životinja prenesu na svoja mala lica, upoznaju se sa humanitarnim kampanjama, uživaju u poklonima partnera premijere i jedinstvenom dečjem koktelu. Na taj način najmlađa publika postala je direktan deo važne premijere, filmske umetnosti i društveno odgovornog ponašanja. Usled velikog interesovanja otvorena je i dodatna premijerna projekcija, a publika je pozdravila glumce uz ovacije čak dva puta u prepunim salama bioskopa Cineplexx 4D Delta City.

Nakon fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma "Leo da Vinči: Misija Mona Liza" i kineskog animiranog filma "Tajne avanture mačaka", distributerska kuća "2i Film Srbija" u bioskope je dovela novu čarobnu porodičnu avanturu "Mala gospodjica Dulitl".

- Želja nam je bila da najmlađima podarimo jedno pravo filmsko, zabavno, edukativno i humano iskustvo kroz radionice, umetničke sadržaje i humanitarne akcije u saradnji sa partnerima premijere. Deca su naučila nešto novo o psima, macama i kornjačama, humanosti i dobro se zabavila. Bilo je dirljivo posmatrati dečja ozarena lica i osmehe. Sigurni smo da će sva ta deca izrasti u humane i empatične sugrađane, i vernu filmsku publiku koja zna šta znači prijateljstvo, i briga i o ljudima i životinjama - Izjavila je Anđelka Janković iz "2i Film Srbija".

Glavne uloge u filmu tumače: Irina Arsenijević (Lili), Stefan Buzurović (Bonsai), Tomislav Milovanović (Džes), Dubravko Jovanović (Toni), Danijela Vranješ (Regina), Dunja Jeličić (Triksi), Miomira Dragićević (Oberst Essig), Tamara Aleksić (Vanesa), Darja Vračević (Laura), Marko Marković (Ferdinand) i mnogi drugi, koji su se i pre i posle filma fotografisali sa publikom, družili sa najmlađima, potpisivali postere koje im je poklonio distributer "2i Film Srbija".

Iako su na premijeri prvenstveno uživali mališani, i brojni roditelji su se priključili radionicama i saznali korisne informacije kroz interaktivne naučne eksperimente, a najsrećniji među njima osvojili su vaučere za besplatan dan u "Fenomen centru". Iz Beo Zoo vrta za ovu priliku stigao je veterinar Jozef sa kornjačama koje su deca mogla da pomaze i upoznaju se sa ovom životonjom, a najsrećniji dobitnici vaučera sa celom porodicom moći će uskoro da odu na čarobnu avanturu u Beogradski Zoo vrt. Fantastičan tim "Orkice" sa decom je naslikao i napravio video o njihovom zoo vrtu budućnosti. Zahvajujući organizaciji "Le Petit" na samoj premijeri deca su se upoznala sa važnošću teme udomljavanja životinja, a ovoga puta neke mace i kuce su udomljene. "Farmina" i "Plus plus" su poklonili najlbolju hranu za ljubimce, ali i besplatni plan ishrane za ljubimce zainteresovanih vlasnika.

Likovnu radionicu umetničkog i kreativnog karaktera pripremila je ekipa brenda "Ivica i Majica", u kojoj su najbolji crtači osvojili majicu sa njihovim crtežom inspirisanim filmom, dok su najsrećniji ispod sedišta pronašli vaučer i osvojili majicu ili šolju sa temom iz filma ili drugom "Ivica i Majica" božanstvenom ilustracijom. Osim toga ovaj brend obukao je za ovu priliku glumce premijere kreirajući poseban dizajn za ovu priliku!

- Ekipu "Ivice i Majice" posebno raduje učešće u promociji dečijih filmova, s obzirom na to da su nam deca i omiljeni kupci. Njihov magični svet je definitivno nešto što i mi u sebi negujemo i gajimo jer bez toga ni naš brend ne bi postojao. Upravo zbog te magije smo i podržali "Malu gospodjicu Dulitl" - rekli su iz ovog domaćeg brenda.

Mnogi su se okušali u Zlatiborčevom točku sreće. A nakon filma svi su uživali u njihovom dečjem keteringu, koji je zasladio "Home Made Company" sa makaronsima inspirisanim temom filma, glavnom junakinjom Lili i omiljenim životinjama.

Nakon filma publici se poklonila mnogobrojna glumačka ekipa filma u "Ivica i Majica" majicama, a zatim je usledilo fotografisanje i druženje sa glumcima koji su potpisivali postere iz filma koje je poklonio "2i Film".

Film će se u bioskopima širom Srbije prikazivati od 21. februara.

Izvor: Promo
Foto: Marko Petrović

Pogledajte još