SABINA SAKIĆ DEVET MESECI NAKON SINANOVE SMRTI: Imam sve dokaze da je moj muž ubijen!

Sinan Sakić preminuo je 1. juna u porodičnom domu na Dorćolu, u Beogradu.

Njegova supruga Sabina Sakić na društvenim mrežama objavila je otvoreno pismo, u kojem javnost obaveštava da je Sinan ubijen, te da za to ima sve potrebne dokaze.

- Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo deveti mesec. Interesuje me zašto je moj muž ubijen. Molio me plakajući da ga spasim, da ga vodim kući jer doktor ga ne leči, hoće da ga ubije, pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju sem klizme i malo infuzije nije primao pet dana. Rekao mi je "Vodi me, molim te, maco odavde ovo nije ni bolnica ni ludnica, ovo je logor, ovde ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne leče, odustali su, ubiće me". Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu. Namerno mu nisu dali, niko mu nije hteo pomoći niti prići. Molila sam preklinjala plakajući da mu daju kardiologa. Profesor taj smrad nije mu dao. Profesorka mi je u panici pet dana ranije na hodniku rekla: "Vodi Sinana odavde, ubiće ga". Bila sam u panici, u neverici. Tog dana su mu izvadili stentove sa žučnih kanala, a nisu smeli to da urade. A sad se pitam po ko zna koji put zašto je ubijen i po čijem naređenju moj muž. Čekala sam da to neko istraži, ali niko ništa. Ali saznaću to, imam slike, snimke, sve dokaze da je ubijen. Sad sam ojačala i neću dozvoliti da ološi koji su ga ubili prođu nekažnjeno. Nadam se da će ako postoji pravda zakon biti kažnjeni, a verujem i u božju pravdu.

Sinan Sakić je rođen 13. oktobra 1956. godine u Loznici, a karijeru je započeo 1978. pesmama "Rastanak kraj rijeke" i "Sreli smo se mnogo kasno". Veliki muzički talenat koji je mnogo puta pokazao nasledio je od svog oca koji je svirao u vojnom orkestru.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sabinasakic/Facebook

Pogledajte još