ZAVRŠENA OBDUKCIJA U NEMAČKOJ: Šaban Šaulić preminuo od povreda u saobraćajnoj nesreći

Danas je u 14 časova završena obdukcija Šabana Šaulića u Nemačkoj, a njegova deca Sanela i Mihajlo preuzeli su telo i u večernjim časovima će se vratiti u Srbiju avionom Vlade Srbije.

Prvi rezultati su stigli, a jedan od najčitanijih nemačkih portala preneo je saopštenje policije u kojem se navodi da je pevač preminuo od povreda zadobijenih u stravičnoj nesreći, kao i da je u trenutku udesa bio vezan pojasom.

- Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas - piše u saopštenju policije do kojeg je došao nemački sajt "Neue Westfalische".

Naime, s obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i kćerka će avionom Vlade Srbije iz Dortmunda stići u Srbiju.

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul. Iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Podsetimo, Šaban je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil, u kom je bio pevač, udario drugi auto.

Izvor: Blic.rs
Foto: Šaban Šaulić – TV RTS – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još