ZADRUGARI NIKAD ISKRENIJI: Suzana priznala da je jednom bila ljubavnica, Miki otkrio od kog datuma su njih dvoje zvanično u vezi! (VIDEO)

Jedna od omiljenih emisija svih gledalaca "Zadruge 2", rijalitija koji ruši sve rekorde, "Gledanje snimaka" emituje se i ove večeri na televiziji Pink.

Na jednom klipu prikazan je razgovor Suzane Perović i Mikija Đuričića u kom ona njemu govori da je jednom u životu bila ljubavnica, ali da je sada sa njim sve drugačije jer je on njena ljubav.

- Neću da kažem ko je taj gospodin. Mi smo tada vodili razgovor - rekla je kratko Suzana koja nije želela da prokomentariše ovaj klip.

Zatim je ustao Đurič i detaljno prepričao ovaj razgovor, te je naveo da se oni zaista vole i da su u vezi.

- To je njen slučaj od pre 15 godina, tu noć sam se ja naljutio jer je ona rekla da ne može da se zaljubi u pekara, to je bio deo razgovora. Ona je rekla da sam ja njena ljubav. Ja sada ako kažem da se mi volimo, ona će reći "Zašto si to rekao". Ja nju razumem, njoj nije lako, mnogo razmišlja šta će joj reći deca i porodica. Suzana mi je rekla da nađem ženu koja će želeti da živi sa mnom, ja gledam na ljubav tako kroz ideale, da osoba koju volim da će biti sa mnom i kada sam u blatu. Onda mi je rekla da nađem devojku koja hoće to. Pričali smo generalno, a ona je rekla da je jednom u životu bila u vezi sa čovekom tajno, da sam ja ljubav, a to je bila strast. Ona je kroz to rekla da smo mi u vezi, ali mi smo samo drugovi. Ovde svi znaju da smo mi u vezi i napolju to svi znaju. Ona gospođa misli da ako govorimo da smo drugovi da će nama neko poverovati. Mi da smo priznali da smo u vezi od 15 novembra sve bi bilo lakše - rekao je Miki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.