VLADIMIR ISPRIČAO ZAŠTO JE OSTAVIO ZADRUGARKU: Zerina jecala zbog reči bivšeg dečka! (VIDEO)

Zadrugari su prošle noći, putem snimka, imali priliku da čuju razgovor Zerine Hećo i Zlate Đurković, u kom se Zerina žalila pevačici na svoju vezu sa Vladimirom Todorovićem, koja je nedavno i okončana.

Zadrugarka je navela kako se oseća nepoželjno jer se Vladimir prema njoj ponaša loše, a Zlata je sve njene reči podržala i složila se sa njima.

Nakon odgledanog klipa, glavni akteri su prokomentarisali ovu situaciju.

- U principu ja ne bih da pričam o ovome zato što me je sramota. Ja sam prosto takav i imam pravo da ne pričam o tome. Mnogo je tu stvari koje meni smetaju. Ja sam možda drugačiji lik, malo hladniji, to je jedini moj razlog, ne volim da to tako bude javno. Malo sam zadrt, drugačiji, više volim da su te priče usmerene ka nekom drugom, ja šapnem, ne postoji ništa drugo. Neću reći ništa ružno, ni njoj ne pričam ništa ružno. Postoje neke stvari koje... Ja ne želim da se otvaram previše ovde, to je moja želja, njoj to smeta. Ona mene non-stop za to pita, provocira, ja sam neki muškarac koji je dominantan. Zbunim se kad pričam o ovome. Ona mi se prosto dopala, ne tražim drugu devojku, sve je samo šala. Ja nisam nikoga povredio, to su srednjoškolske varijante. Ona je potencirala da je moj pacijent. Ona se meni jako dopada i ja sam joj kao čovek pomogao. Uopšte se nisam igrao sa emocijama, ovo je kratak period da neke emocije mogu da isplivaju. "Volim te" posle pet dana, ja tako ne funkcionišem. Ja sam joj to u startu rekao. Ja da se pravdam ne mogu, niti želim - rekao je Vladimir.

Zerina je sve vreme dok je Todorović govorio bila na ivici suza, a zatim su zadrugari stali na njenu stranu i osudili Vladimira.

- Kad su se oni prvi put poljubili ja sam rekla svoje mišljenje da je on folirant. Još tad mi je zapalo za oko, on je rekao "Ako bude neki klip", on je tad već isplanirao. Ispali smo magarci. On se vratio zbog nje, a priča da nema emocija, išao u Sarajevo kod njenih roditelja, o čemu se ovde radi. Igranje tuđim emocijama je najgora stvar. Sad ostavio nju, a išao kod njenih roditelja - rekla je Ljuba Pantović.

- On je želeo da se vrati samo zbog nje. Ali možda je sad osetio nešto i nije želeo da je zavlači, da se ona još više zaljubi. Da je hteo da je zvlači on bi se i dalje igrao - rekao je Marko Stolić u Vladimirovu odbranu.

- Jako čudna veza. Čudno se sve izdešavalo, čudno se i završilo. Brzo, pod pritiscima i došlo je do ove situacije - zaključio je Lepi Mića.

Nakon ovoga, Zerina je histerično otrčala u kupatilo gde je jecala i plakala na sav glas, a voditelj Milan Milošević ju je nekoliko puta zamolio da bude tiša, kako bi emisija nastavila normalnim tokom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još