Za ponedeljak, 16. avgust 2010.

0

BEOGRAD, 16. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili odluci Ustavnog suda o ukidanju dodataka za zaposlene na Kosovu i privrednim temama.

BEOGRAD, 16. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili odluci Ustavnog suda o ukidanju dodataka za zaposlene na Kosovu i privrednim temama.

ALO – U intervjuu za list, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić govori o zahtevu za ostavkom selektora fudbalske reprezentacije Radomira Antića:”Antić nije jači od FŠ!”.

BLIC – O finansijskim izveštajima partija za 2009. godinu u “Stranke zaradile milione”. O bebama nestalim posle rođenja u “Ni posle 40 godina ne mogu da nađu svoju decu”.

VEČERNJE NOVOSTI – O velikoj ponudi stanova za iznajmljivanje u “Kirija na popustu”. Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović kaže u intervjuu: “Punim gasom kroz krizu”. O izručenju pripadnika zemunskog klana Sretka Kalinića Srbiji “Kalinića vraća ćerka”.

DANAS – Pod naslovom “Podgorici se ne žuri sa izručenjima” list piše da je Ministarstvo pravde Crne Gore tražilo odlaganje potpisivanja sporazuma sa Srbijom o ekstradiciji. O ukidanju takozvanog kosovskog dodatka u “Hoće li kosovski Srbi na prištinski kazan”.

KURIR – “Plaćamo lažne invalide”, piše list i navodi da je u Srbiji svaki treći penzioner invalid, a da je skoro svaka šesta invalidska penzija “sumnjiva”. Pod naslovom “Albanci čuvaju Karićeve kuće”, list piše da jedine srpske kuće u Peći koje nisu oštećene, pripadaju porodici Karić.

POLITIKA – Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić kaže u intervjuu: “Ne igramo na podele unutar Evrope”. O obnovi termoelektrane u Obrenovcu u “Starti blok, nova snaga – duži vek”. Povodom napada na strane državljena list piše “Huligansko nasilje ne bira naciju”.

PREŠ – Zamenik predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže u intervjuu: “Moguća vlast SNS i DS”. O ukidanju kosovskih dodataka u “Srbi hoće da napuste Kosovo zbog ukidanja duplih plata”. O nestanku žene iz staračkog doma u Rakovici u “Zlostavljali baku, pa je izgubili”.

PRIVREDNI PREGLED – “Kasa punija u drugom delu godine”, kaže za list državni sekretar Ministarstva finansija Slobodan Ilić. O poskupljenjima “Od juče skuplje mleko i mlečni proizvodi”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.