IMALI SMO TOLIKO PLANOVA, KUME MOJ: Zorica Brunclik se kroz suze oprostila od Šabana (VIDEO)

Porodica, prijatelji i kolege stigli su na komemoraciju koja se u Skupštini grada Beograda upravo održava, u čast našeg legendarnog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

Na njihovim licima se moglo videti koliko im je teško pala njegova smrt, a nakon što je usledio minut ćutanja u njegovu čast, njegova kuma Zorica Brunclik održala je govor koji je potresao celu Srbiju, ali i sve prisutne.

- Zavladala je neverica kad smo čuli da si umro. Tuguje region, Srbija, porodica je neutešna. Prijatelji i kumovi... A kad kažem kumovi pre nego što bilo šta kažem, razmišljam zašto ste se vi odlučili za mene, kad sam ja sve suprotno od vas. Toliko smo moj kum i ja prošli zajedno za 45 godina. Svako veselje, svaka slava, svaki tvoj uspeh, svaki moj uspeh. Delili smo sa našim porodicama i sa onima koje smo voleli. Delili smo i tugu kad smo ispraćali naše roditelje na večni počinak. Bili smo uspešni, kume i kao duet i pojedinačno i ostaće naše pesme za sva vremena! A, sa kim ću, kume, ja sada da ih pevam? Najčešće smo pevali zajedno! Na našoj slavi si se naljutio što nije bilo muzike, a ja sam bila srećna, jer sam htela da pričamo. Imali smo mnogo planova, a ti planovi su bili da oženimo Mihajla, da udamo Zlatu, da napravimo moj jubilej, da proslavimo našu slavu i sve se to, kume, prekinulo! - rekla je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs-Printscreen/Youtube

Pogledajte još