LUNA ĐOGANI ODBRUSILA MIKIJU ĐURIČIĆU: Prevarila sam Slobu Radanovića! Da li ti je sad lakše?!

Tokom puštanja klipova sinoć u "Zadruzi", na red je došao i razgovor Lune Đogani i Jovane Tomić Matore. Matora je tada ponovo pokrenula priču o njihovom poljupcu koji se dogodio dok je Đoganijeva bila u vezi sa Slobom Radanovićem. Uprkos tome, Luna je tvrdila da nije prevarila svog dečka, na šta se pobunio Miki Đuričić.

- Rekla sam da smo tada krili vezu. Dobro, prevarila sam ga, je l' ti sada lakše? Ali to sada nije tema - odbrusila je Luna Mikiju.

- Luna je tu rekla sve isitnu od reči do reči. Tako je bilo. Ne opravdavam sebe. Da je Sanja to uradila ja bih to njoj isto zamerila. Ne bežim od toga. Ja sam stvarno pričala i sa Lunom kad je bila Nova godina. Između nas nikad ništa nije bilo. Rekla sam Sanji:"Ja ću nju još sto puta da pecnem", ne sad kao da Luna i ja očijukamo ili flertujemo već da joj natrljam na nos. Eto videli ste klip - navela je Matora.

- U ovom klipu ne vidim neki flert, ništa. Pričamo pred svima, ne vidim ništa loše. Jedino što je pomenula taj naš poljubac - istakla je Đoganijeva.

- Znam da joj se i tada sviđao Marko. Dok mi se Sanja nije desila, desio se taj poljubac, naravno da ne može da se desi poljubac ako nema emocija. Ona je rekla da se to nije desilo, a jeste. Krivo mi je što se sad tu stvara opet neka tenzija - zaključila je Matora.

Jovaninoj devojci Sanji Stanković nimalo se nije svidelo ono što je prikazano, te je zamerila Tomićevoj jer ponovo pokreće ovu temu koja nju boli, ali su njih dve ipak uspele da izglade svoj odnos.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još