NIKOLINA PIŠEK IZNENADILA OBOŽAVAOCE: Prema mnogim stvarima imam ambivalentan odnos

Voditeljka Nikolina Pišek podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama listu stvari prema kojima, često, gaji sasvim suprotne stavove. Između ostalog, priznala je da je nervira vežbanje, ali da je zadovoljna kad - završi trening, zbog postignutih rezultata.

- Između ljubavi i mržnje prema Instagramu, odlučila sam se za oba osećanja. Isto vredi i za većinu stvari u mom životu. Na primer, imam dvojak odnos prema vežbanju - počela je da nabraja voditeljka.

- Kokos je još jedna od namirnica koje volim i mrzim. Takođe, imam isti odnos i prema tehnološkim dostignućima. Podržavam napredak ali i mrzim koliko se brzo naš svet menja. Imam dugu kosu a opet, volim osobe koje su dovoljno hrabre da neguju androgeni izgled. To je takozvani ljubav-mržnja odnos: seksi je, ali i nije seksi - pokušala je Nikolina da objasni svoja podeljenja osećanja.

Voditeljka je, šaleći se na svoj račun, napisala da voli proleće, i pored toga što bi "pojedini prostaci" rekli kako je njeno 'proleće', definitivno, prošlo.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još