GODINAMA NIJE VIĐAO OCA! Potresna ispovest vanbračnog sina Šabana Šaulića: Sve mu je oprošteno!

Robert Šaulić veoma je teško podneo vest o smrti oca Šabana Šaulića koji je 17. februara tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Iako se nisu videli godinama, on je istakao da nije imao dilemu da li će doći na sahranu.

- U šoku sam, verujte da ne mogu da dođem sebi. Nisam u stanju da govorim, jako mi je loše. Sestra po majci, Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam verovao šta čujem. Kada su potvrdili na portalima i vestima da je Šaban poginuo, odmah mi se slošilo. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje - rekao je on za "Srpski telegraf".

- Sa ocem se nisam video godinama, a sada sam ga sahranio. Ovo je velika tragedija! Zaista ne mogu rečima da opišem emocije koje osećam. Nemam ja šta da mu opraštam, šta je bilo, bilo je. Sve mu je oprošteno, shvatam da mu je porodica bila na prvom mestu - kaže Robert i ističe da se nakon smrti oca nije čuo sa Šabanovom suprugom Gocom, ni polusestrama Ildom i Sanelom, kao ni sa polubratom Mihajlom.

Izvor: Blic.rs/Srpski telegraf
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još