ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Nikada ne bih izdržavala svog partnera

Iako je već duži vremenski period u emotivnoj vezi, Anastasija Ražnatović odbija da javno govori o svom partneru, ali je prilikom jednog od nedavnih pojavljivanja u medijima pristala da priča na temu muško-ženskih odnosa

- Poduga je lista svega onoga što treba da poseduje moj izabranik. Najbitnije je da bude dobar čovek, da je pažljiv, iskren i lojalan - istakla je ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović pred kamerama IDJTV-a, dodajući da, iako nije materijalista, smatra da uz uspešnu ženu treba da stoji podjednako ostvaren muškarac.

- Nikada ne bih mogla da budem sa čovekom koji nije ambiciozan, koji je džabalebaroš, da samo sedi kod kuće i čeka da mu padne novac sa neba, niti bih izdržavala svog partnera - dodala je Anastasija, potom podrobnije objasnivši ovaj svoj stav.

- Očekujem da oboje budemo uspešni i ostvareni jer jedino tako možemo da budemo srećni oboje. Kada je jedan uspešan a drugi ne, to ne može da uspe. Uvek je tu u pitanju neka vrsta ljubomore, pogotovo ako sam ja žensko a on muškarac. Ipak je to muški ego - zaključila je Ražnatovićeva.

Izvor: Blic
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još