KIJA KOCKAR: Uopšte mi više nije zanimljivo da pričam o Slobodanu, sve sam rekla

Pobednica "Zadruge 1" i novopečena pevačica Kristina Kija Kockar više ne želi da čuje za bivšeg muža Slobu Radanovića, ali ni za devojku zbog koje joj je pukao petogodišnji brak, Lunu Đogani, te ističe da ne prati dešavanja vezana za njenu nekadašnju suparnicu.

- Videla sam u medijima da je u vezi, ali me to ne zanima. Ne znam kakvu reakciju hoćete od mene. Zašto bi me zanimalo sa kim je ona, bože! Bila je sa mojim bivšim mužem, sada nije ni sa kim ko je moj. Nije mi rođaka, niti drugarica, niti bilo šta da ja nju komentarišem. Ne zanima me devojka uopšte. Što dalje od mene! - pobesnela je Kija na pomen Lune.

Kija i Sloba su donedavno razmenjivali teške reči putem medija, a išli su i na zajednički natup. Pre natupa Kija je za "TV Magazin" ispričala:

- Ne bih više njega komentarisala. Sve sam rekla. Uopšte mi više nije zanimljivo da pričam o njemu.

Na pitanje da li su trenutno u bilo kakvom kontaktu, Kija je kratko poručila:

- Nismo u kontaktu!

Ipak, nakon toga su imali zajednički nastup, ali tada su govorili da nisu komunicirali.

Kockareva je otkrila da su joj Marija i Miljana Kulić najzanimljivije u "Zadruzi 2".

- Ne stižem mnogo da pratim "Zadrugu". Ponekad nešto pogledam. Volim da pogledam kada se Miljana i Marija svađaju, nekada pogledam neke isečke na Instagramu. Ne stižem da gledam TV, ne stižem ništa. Imam mnogo obaveza - požalila se Kija, koja ovih dana promoviše novu pesmu "Amorova strela".

- U novoj pesmi se obraćam nekom folirantu i prevarantu - kaže Kija, a na pitanje da li je pesma biografska, ona objašnjava:

- Ja mogu svakog svog bivšeg da povežem sa tom pesmom. Svaka devojka i svaki momak će se pronaći u toj pesmi, jer je svako od nas ima nekog foliranta ili prevaranta u životu.

Bivša žena Slobe Radanovića požalila se u jeku porno-afera da joj se pokvario mobilni telefon, ali, kako kaže, nikada ne bi objavila neki škakljiv materijal da ga je u njemu imala.

- Telefon mi se pokvario. Ne znam šta mu se desilo, samo je prestao da radi. Izgubila sam sve slike, poruke, sve što sam imala. Ako se neko uplašio da imam nečije poruke ili slike protiv njih sada možete mirno da spavate. Hvala bogu, kontakti su mi ostali, to mi je najvažnije - kaže lepa Zrenjaninka.

Izvor: Blic
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još