OSMEH IM JE ZAŠTITNI ZNAK: Znakovi rođeni pod srećnom zvezdom

Znate one ljude kojima sve ide od ruke, kao da ih sreća prati u stopu? Kažu da je to zapisano u zvezdama, pa nije ni čudo, što su takvi srećnici rođeni baš u ova dva horoskopska znaka. Njima je sreća predodređena rođenjem i bez obzira na teške periode u životu, srećan kraj im je zagarantovan.

Strelac

Strelčevi su pravi dokaz da se dobro dobrim vraća. Uvek pozitivne i nasmejane osobe, rođene u ovom znaku, uživaju da pomognu drugim ljudima i nacrtaju im osmeh na lice. Astrolozi tvrde da ih Svemir itekako nagrađuje zbog velike dobrodušnosti, pa ih sreća prati kuda god da krenu. Veoma su uporni kada žele da ostvare svoje snove, a pored napornih zalaganja, pomaže im njihov večiti optimizam, ali i sreća koja im je veoma naklonjena.

Blizanac

Blizanci su hodajući šarmeri. Oni su puni pozitivne energije, nasmejani i dobronamerni i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Oni su svojom vedrinom uvek odgovorni za dobru atmosferu, osmehe drugih ljudi, ali i za ličnu sreću. Oni su hrabri i ambiciozni i ako je rizik prepreka na putu do cilja, rizikovaće bez razmišljanja. Blizanci su živi dokaz da sreća zaista prati hrabre!

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još